Behandlinger

Ansigtszoneterapi
Ansigts zoneterapi kaldes også Ansigts refleksterapi er en behandlingsteknik, hvor man behandler kroppen med manuel stimulering af reflekszoner og punkter i ansigtet. hvilket er med til, at forbedre kroppens organiske, fysiske og psykiske ubalancer, så kroppen igen kommer i balance.Ansigts refleksterapi går ud på, at behandle årsagen til sygdommen, og deraf kommende symptomer.Ansigts refleksterapi er noget for dig,der har :

 • Muskel smerter
 • nerverelaterede problemer
 • problemer med mave,tarm,fordøjelse
 • problemer med stress
 • hormonelle ubalancer
 • barnløshed
 • allergier
 • astma
 • migræne
 • piskesmæld

Bivirkninger kan øget psykisk velvære.

Ansigtszoneterapi ONLINE spar 20%

Du vil først modtage et spørgeskema og herefter en telefonsamtale, hvor vi gennemgår spørgeskemaet.  Herfra laver vi en behandlingsplan, og der aftales hvornår den gennemgås over nettet.

Jeg guider dig igennem behandlingsplanen. Der aftales opfølgning efter ca en uge, hvor der høres ind til hvordan det er gået og om der er noget der hjælper eller der er svært.

Der gives evt en tillægsbehandling mere.

Det anbefales at lave hjemmebehandlingerne 3-5 gange om ugen.

Behandling mod stress & angst

Ansigts- og fodzoneterapi Med behandlingen er det muligt at opnå en komplet afslappet- og afspændt tilstand. Metoden er en præcis og dyb, zone- og punktfokuseret behandlingsform, med stor effekt hvor der arbejdes på ansigt og fødder.

Behandlingen vil kunne hjælpe kroppen til at give slip og dermed udrense emotionelle toxiner og gamle tarumaer, som lagres i både bevidstheden og undebevidstheden.

Dermed vil der skabes en regulering i kroppen og hjernens hormonelle niveau samt neurobiologiske balance i forhold til neurotransmittere, der normaliseres. Stresshormoner som cortisol og adrenalin, erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin, noradrenalin og skaber dermed en indre ro og balance i krop og sind som booster kroppen til bedre at kunne føle sig skarp, fokuseret og i kontrol.

Behandlingen kan anvendes til alle aldre og er særdeles god til behandling af: Stress Trauma Emotionelle ubalancer Mentale dysfunktioner Depression Udbrændthed Spiseforstyrrelser

Behandlingsplan til børn med særlige behov/udfordringer

Har du et barn med særlige behov/udfordringer.

Det kan være ADHD, Angst; Autisme, Asperger, Tourette, Motorisk uro, Koncentrations besvær, Bange for ikke at være god nok.

Jeg taler her først med forældrene over telefonen, hvorefter jeg udfra samtalen,begynder at udarbejde en plan forældrene får med hjem.

Der aftales møde med forældre og barn, hvor jeg fortæller om planen og viser hvordan de skal gøre.

Her giver jegførst forældrene en behandling, så de kan mærke og bagefter gøres det på barnet. Under hele forløbet, er det vigtigt, at barnet føler sig trygt og hørt, derfor gør jeg meget ud af, at tale til barnet undervejs.

De går herefter hjem og er der spørgsmål er de altid velkomne til, at ringe og efter ca 3 mdr følges der op på planen og der laves evt ændringer. Dette er muligt op til et år.

Her gennemgås også den liste, forældrene har skrevet for, at se om der er sket ændringer.

For at få de bedste effekt af behandlingerne ,skal de helst gives ca 5 gange om ugen. De kan dog altid deles op over dagen.

Massage behandlinger

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massage, der masserer og blødgører musklerne, og spændingerne løsnes op, så der blodgennemstrømningen øges og musklen kan komme af med de ophobede affaldstoffer og iltoptagelsen bedres og spændingerne lidt efter lidt fjernes.
Massage afhjælper spændingshovedpine, afhjælper forebygger og afhjælper infiltrationer, modvirker smerter i nakke og skuldre, medvirker til fysisk og psykisk velvære, afhjælper sportsskader, migræne fjernes.
Jeg tilbyder både helkropsmassage, hvor hele kroppen arbejdes igennem og delmassage hvor der er mere fokus på f.eks skulder/nakke/ryg eller ben.

Cupping massage

Massage med Cupping, her starter jeg med, at varme op med almindelig massage, og herefter arbejde med silikone cupper, for at arbejde dybere ned i bindevævet. Cupperne kan også placeres på kroppen og sidde langs de medianbaner der er ubalance i.

Det anbefales, at bruge Cupper ved mange myoser og ved inflammation.

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandling der ved, at give en tryk påvirkning et sted på kroppen, for at forbedre funktionen et andet sted. Behandlingen sætter kroppens egen selvhelbredende kræfter i gang.

Behandlingen tager udgangspunkt i det hele menneske og ser på eventuelle årsager og ubalancer der kan være årsag til, det klienten kommer og beder om hjælp til.

Ved zoneterapi arbejder behandler og terapeut tæt sammen og klienten er med til, at tage medansvar for sin behandling.

Zoneterapi er en alternativ behandlingsform og må ikke garantere helbredelse.

Der ses dog god effekt hos de fleste klienter.

Japansk Lifting

Japansk lifting den originale fra Lone Sørensen.

Japansk Lifting er en unik behandling. Dele af metoden stammer fra en gammel traditionel Japansk behandlingsmetode, brugt i Japan fra omkring begyndelsen af det 5. århundrede e kr.

Metoden er kombineret med teknikker fra Ansigts Refleksterapi (ansigts Zoneterapi) Sorensensistem TM, sammensat i en fantastisk manuel behandling af ansigtet, der samtidig virker på kroppens funktion.

Allerede fra den første behandling er følelsen en ekstra ordinær afslapning, der gennem strømmer hele kroppen og i ansigtet opnås der en naturlig ansigts løftning der er synlig fra første behandling.

Ifølge den Japanske tradition, er skønhed et spejl af indre balance mellem krop og sind.

Den japanske Lifting er designet, til at bevare og genopbygge denne bealance, for at forbedre sundheden, for at øge levetiden og forebygge sygdomme og samtidig se fantasisk ud.

Formålet var og er stadig at tilbyde velvære, harmoni og opretholde energi og skønhed.

Det er en tryk og stræk metode . I Japan blev metoden brugt til, at opretholde den frie bevægelighed i kroppen og vedligeholde både en fysisk og mental balance og et smukt og afslappet ansigt, gennem energiske terapeutiske teknikker udført i ansigtet.

Den Japanske Lifting forbedrer den naturlige tilstand i huden og minimere aldningsprocessen.

Den Japanske Lifting forbedrer huden hydrering, elasticitet og fasthed i ansigtet og på hals. Det forhindrer og reducerer rynker og manglende muskultonus.

Det er en naturlig ansigts løftning uden kirugi, smerter og ar.

Den er velegnet til alle hudtyper

Velegnet både til kvinder og mænd.

Ingen kontra indikationer.

For største effekt anbefales 12 gange inden for 3uger og derefter 1 gang om måneden for vedligehold.

Bindevævsbehandling & Aroma terapi

I 2020 vandt FIRMing Qi Danish Beauty Award.
FIRMing Qi er bindevævsmassage der opstrammer ansigt, skaber en bedre blodgennemstrømning og generel velvære.

Access Bars

En blid behandlingsform, hvor jeg berører 32 punkter på dit kranie med et let tryk. 

Access Bars er bla. for dig der lider af:

 • Stress
 • søvnløshed
 • indre uro
 • modløshed
 • tristhed
 • negative tanker

har svært ved, at fokusere

Access Bars har også vist sig, at være en nem og effektiv behandling til børn med særlige behov, bl.a. børn med ADHDog OCD respondere positivt. 

Behandlingen varer omkring 1 time, hvor du ligger behageligt på briksen og tager imod, du døser hen,oplevelser kan dukke op, og oftest falder du hen i en slags drømme tilstand.

Børn ca 1/2 time.